Obec Veľké Ripňany
Váš nákup môžete dokončiť na tomto mieste. Doručenie kuriérom za 2,99 € do 10 dní.
Výprázdniť košík

Ochrana osobných údajov

Ochrana osobných údajov je Obecným úradom Veľké Ripňany v súlade s požiadavkami Nariadenia Európskeho parlamentu a Rady (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa ruší smernica 95/46/ES ( ďalej len „nariadenie“) a zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej len „zákon“).

Prevádzkovateľ: Obec Veľké Ripňany, Poštová 461, 956 07 Veľké Ripňany
IČO: 00311286 (ďalej len „prevádzkovateľ“)
Kontaktné údaje zodpovednej osoby: Ing. Ivan Kolka, e-mail: zodpovednaosoba@kolka.sk

Dovoľujeme si Vás informovať, že ak v čase konania podujatia organizovaného prevádzkovateľom dôjde na vyhradených miestach k zaznamenávaniu jeho priebehu audiovizuálnou technikou, budú Vaše osobné údaje vo forme obrazových snímok a obrazovo-zvukových záznamov prevádzkovateľom spracúvané za účelom propagácie podujatia a zdeklarovania jeho priebehu v súlade s čl. 6 ods. 1 písm. f) NARIADENIA EURÓPSKEHO PARLAMENTU A RADY (EÚ) 2016/679 z 27. apríla 2016 o ochrane fyzických osôb pri spracúvaní osobných údajov a o voľnom pohybe takýchto údajov, ktorým sa zrušuje smernica 95/46/ES (všeobecné nariadenie o ochrane údajov).

Súbory na stiahnutie

Názov Veľkosť Formát Dátum
Základné informácie 114.1 kB pdf 4.2.2020

Facebook

Odber noviniek

Zostaňte v obraze - prihláste sa k odberu newslettera a buďte informovaný o aktuálnych novinkách raz za týždeň mailom.